WIT_GENERELL_NO SYMBOL

Nyheter

 
Välkommen till oss på Wash in Town Biltvätt.  Företaget äger och driver idag tre stycken GDS tvättanläggningar i södra Halland. Under 2020 öppnade vi vår senaste anläggning i Hylte samt uppdaterade våra anläggningar i Halmstad och Laholm med Intensivt Skum och nya betalstationer på anläggningarna. Vi lanserade också framgångsrikt en mobil app som idag står för mer än 40% av betalningarna. Som driftansvarig hos oss får du en inspirerande och viktig roll där du är med och vidareutvecklar Wash in Town Biltvätt.

Ditt uppdrag

Som driftansvarig på våra anläggningar arbetar du med service och drift av våra biltvättsanläggningar men har också ansvaret för felanmälningar och kundkontakter via email, telefon och på plats på våra anläggningar. Du är den som har teknisk kännedom om våra anläggningar och håller löpande dialog med kunder och leverantörer. Du ansvarar för att hantera de serviceanmälningar som kommer in och jobbar proaktivt med att hålla dessa på en låg nivå. Som driftansvarig är du ansiktet utåt för biltvätten mot våra kunder, leverantörer och samarbetspartner och du arbetar aktivt för att skapa långsiktiga relationer. Din goda kunskap om anläggningarna gör att du kan förse myndigheter och företagsledningen med de underlag som behövs för att driva utveckling på ett hållbart, miljöanpassat och kostnadseffektivt sätt. I din roll ingår att genomföra systematiska uppföljningar enligt gällande regelverk för miljökontroller samt regelbunden egenkontroll för anläggningarna för att minska driftstörningar.  I rollen kommer du ansvara för allt ifrån inköp av material till att ta hand om biltvättarnas fastigheter samt även viss fastighetsskötsel av koncernens andra fastigheter i Halmstad och Laholm. Tjänsten är på heltid och gäller tillsvidare.
 
Vem är du?
Vi söker dig som har teknisk kunskap genom erfarenhet eller utbildning och har ett stort intresse för att utvecklas och utveckla. Du jobbar idag troligen som fastighetstekniker eller med drivmedel, VVS eller el – det viktigaste är att du har en tekniskförståelse för de maskiner som finns i teknikrummen, och appar/datorer samt gillar att jobba med människor.  Du är lösningsorienterad, driven och vill bidra till bolagets utveckling. Tillsammans skall vi minska hemmatvättande och i stället få fler att komma till biltvättar i allmänhet och till Wash in Town i synnerhet. Du har B-körkort och är en van datoranvändare.
 
Vi erbjuder dig
Vi tror på människor som har viljan, modet och förmågan att utveckla sig själva och vår verksamhet. Tillsammans bygger vi en entreprenörsdriven verksamhet där alla lyfts av att vi växer och utvecklas. Rollen kommer vara varierande och förhållandevis fri. Din arbetsplats kommer till största delen att vara ute på anläggningarna men vissa av delarna sköts enklast från ett skrivbord. Du kommer därför förfoga över en servicebil samt ha tillgång till en arbetsplats på vårt kontor i Halmstad.
 
Ansökan och kontaktperson
Skicka in din ansökan (CV och personligt brev) till info@washintown.se.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar, tjänsten kan därför bli tillsatt innan sista ansökningsdag.
Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att ringa Peter Johnsson på 0708-129202.
Varmt välkommen med din ansökan!

Läs hela inlägget »
2021-11-19
Julskyltning i Hylte 28/11 kl 14-17 - vi är på plats på tvätten i Hylte
2021-05-11
Lill-Greta tvättar bilen, av Mats Bexell
2020-08-26
Senaste Nytt från Wash in Town... Stöd Alet & 10% rabatt
2020-03-09
Ladda ner vår Mobil app