WNTLogo1

Nyheter

I samarbete med Svenskt Vatten har vi Stora Biltvättardagen Söndagen 28 april mellan kl. 11-15, för att belysa vikten av att tvätta bilen på rätt sätt miljömässigt, dvs inte stå på gatan hemma o låta tvättvattnet rinna ner i dagvattenledningarna orenat.
Tvätta bilen hos oss, vår anläggning tar hand om och ser till att tvättvattnet renas från skadliga ämnen såsom olja, asfaltsrester, giftiga tungmetaller m.m.
Vår tvättanläggning använder enbart medel som är miljömärkta och skonsamma mot naturen – för att du ska få ett bra tvättresultat använder anläggningen varmvatten – vilket gör att smutsen försvinner bort lättare- din bil blir renare och anläggningen tar hand om det smutsiga tvättvattnet miljömässigt bäst.
Under Stora Biltvättarhelgen (lördag/söndag) har vi kampanjpris, du erhåller 5 polletter för 100 kr, Delta i utlottningen av Kärchers smidiga fönstertvätt, genom att handla polletter för minst 100 kr.
-Ta kvitto, skriv namn o tel.nr på baksidan, lägg det i lådan som finns på plats o var med i utlottningen av Kärchers Fönstertvätt (gäller under söndagen mellan kl. 11-15).
Vi bjuder alla våra tvätt kunder på korv o ballonger till barnen.  
Ny kund? Osäker på hur det fungerar? Passa på och kom på Biltvättardagen -så visar vi dig hur du gör, du kommer garanterat bli nöjd med hur smidigt o enkelt det är!

Läs hela inlägget »

Berättelser

 • EU-kommissionens förslag: Minska jordbruksstödet

  23 april 2019 00:00
  Runt en fjärdedel av de svenska gårdar som får stöd från EU är heltidsjordbruk. Tillsammans får de ut nästan 80% av de 10 miljarder som Sverige får varje år. Gårdar som KC Ranch utanför Lund och Vadsb...
 • MED-politiker överklagar 35-miljonersköp

  22 april 2019 06:00
  Ärendet som fått MED-politikerna Karl-Fredrik Klinker, Kristian Einarsen och Martin Lönnstam att agera handlar om 178 hektar åkermark i Ahla-trakten (Ala 3:30) som Laholms kommun vill köpa av lantbruk...
 • Laholmshem storsatsar på lägenheter vid Lagan

  22 april 2019 06:00
  Laholmshem vill ta fram en detaljplan tillsammans med kommunen för att skapa "flera bostäder i det framtida stationssamhället" Knäred. Pågatåg ska stanna i samhället inom ett par år. "Tågstoppet inneb...